Hill’s започва своето развитие в далечната 1939г. от един забележителен ветеринарен лекар – д-р Марк Л. Морис. Още през 1928 г. д-р Марк Морис основава една от общо двете съществуващи по това време в САЩ малки ветеринарни клиники.

Един ден, в клиниката влязъл клиент – сляп мъж, воден от кучето си водач. Кучето Бъди страдало от проблеми с бъбреците. Резултатът от усилията на д-р Морис да помогне на Бъди бил хранителна формула, която станала първия продукт на Hill’s. Така се появила първата храна в света, предназначена за лечение на бъбречни проблеми Hill’s Prescription Diet k/d. Ето защо Бъди е приеман като първият домашен любимец на Hill’s.

Днес Hill’s са верни на наследството на д-р Морис и разбирането, че здравословното хранене не е само въпрос на съставки, а на точния баланс от хранителни вещества. Храненето на кучетата и котките с храна, която няма правилния хранителен баланс може да доведе до редица здравословни проблеми.

 • Създадена преди повече от 80 години, Hill’s е лидер в здравословното, балансирано хранене за кучета и котки.
 • Hill’s е първата в света лечебна храна при здравословни проблеми.
 • Hill’s гарантира правилния баланс на хранителни вещества, защото прекалено много или прекалено малко от определени хранителни вещества (както е показано на графиката) може да повлияе върху здравето и благосъстоянието на домашния любимец.
 • В Hill’s работят над 220 ветеринарни лекари, експерти по хранене и доктори по хранителни науки, които всеки ден се трудят за създаването на нови продукти и за подобряването на съществуващите, за да може Вашият домашен любимец да живее дълъг, здрав и пълноценен живот.
 • Hill’s провежда непрекъснати, контролирани, клинични изпитвания върху храненето.
 • Храните Hill’s са подложени на научни изследвания всеки ден в Международния център по хранене на Hill’s, където се отглеждат над 900 любимци. Най-добрите клинични решения се получават в пресечната точка между качествените изследователски данни, клиничния опит и оценката на пациентите.

Нашите формули за кучета и котки, разработени за всеки етап от живота. За домашните любимци е важно да приемат храна, съобразена с възрастта им, за да водят здравословен и активен живот. Вижте повече за храните, подходящи за Вашия любимец.

Ежедневно хранене за домашните любимци Hill’s Science Plan е с естествени съставки, с добавени витамини, минерали и аминокиселини. Любим вкус на кучетата и котките, без изкуствени консерванти и без синтетични оцветители и без изкуствени овкусители.

Вижте храните за Вашето куче  Вижте храните за Вашата котка

 

.

Vet Essentials съдържа всички нужни хранителни вещества и осигурява 5 незаменими ползи за кучетата и котките във всеки етап от живота им.
Вижте храните за Вашата котка  Вижте храните за Вашето куче

 

.

Oткрийте ползите от терапевтичните храни Hill’s™ Prescription Diet™ – създадени да задоволят нуждите на Вашите домашни любимци.
Вижте храните за Вашето куче  Вижте храните за Вашата котка

 

 

Нашият Международен Център по Хранене

Нашият Международен център по хранене се простира на 730 декара земя. В него живеят около 450 кучета и 450 котки, чието единствено задължение е да ядат храна за домашни любимци.

Научете повече за международния ни център по хранене

Всичко, което правим в Международния център по хранене има за цел да ни увери, че всеки един от продуктите ни съдържа точните нива на хранителни вещества. Вярваме, че ежедневното хранене е най-важното нещо, с което можете да обогатите и удължите специалните отношения, които имате с Вашия домашен любимец.

Всичко, което правим в Международния център по хранене има за цел да ни увери, че всеки един от продуктите ни съдържа точните нива на хранителни вещества.

  • Анализираме съставките, за да се уверим, че отговарят на високите ни стандарти за качество.
  • Установяваме какво усилие е необходимо за усвояване на гранулите, за да направим плътността и консистенцията им подходящи за всеки етап от живота.
  • Анализираме газовете от животните в центъра. Искаме храните ни да бъдат приятни и на входа, и на изхода.
  • Анализираме миризмата, вкуса и усещането за нашите храни, за да сме сигурни, че животните ще ги обикнат.