Помощта е отражение на човечността! Подпомагането на приюти за бездомни животни е нещо повече. През месец ноември и декември 2021г. се присъединете към нас в тази мисия, като споделите със Facebook и Instagram снимка на любимеца си, придружена с хаштаг #HillsМисияЗавинагиПриятел:

#HillsМисияПриятелЗавинаги

Дарението на висококачествена храна Hill’s ще бъде разпределено между следните приюти в България:

Време на провеждане на кампанията: 12.11.2021 до 22.12.2021г. за България.

* Дарението ще бъде изчислено на базата на брой споделени снимки с хаштаг #HillsМисияПриятелЗавинаги, като дарението е ограничено до 7000 купички храна. 1 купа храна = (16кг куче: 224г/ден, 4кг котка: 55г/ден & средна дневна дажба: 140г/ден); 7000 купички храна: 980кг храна;

Как избрахме нашите партньорски организации:

 1. Да имат специално изградено място/места за подслоняване на животните с добри условия – чистота, грижа, социализация.
 2. Да бъдат регистрирани като приюти
 3. Активна политика за осиновявания с възможност за посещение на приюта, консултация с представител на организацията.
 4. Политика за ограмотяване на новите стопани относно отговорностите и грижите за новия домашен любимец.
 5. Активно популяризиране на дейността на приюта и осиновителската дейност– интернет сайт, фейсбук, медии, събития и др.

За съжаление не можем да помогнем на всички!

За тази кампания се спряхме на няколко приюта, към които да насочим събраните от кампанията дарения.

 

А ето и други начини, по които можете да помогнете на приютите в България:

 • Станете посланик на кампанията на Hill’s – Приятел Завинаги и разкажете на други, за да можем да им осигурим храна.
 • Посетете страницата ни във фейсбук и споделете публикациите ни.
 • Направете парично дарение в избран от вас приют.
 • Дарете одеяла, кърпи и постелки, легла за кучета и котки.
 • Дарете храна, лакомства, играчки за дъвчене.
 • Дарете каишки, намордници, нагръдници.
 • Дарете канцеларски материали, дезинфектант за ръце и почистващи препарати, торби за боклук.
 • Станете доброволец в удобен за вас приют.

Кампанията на Hill’s Pet Nutrition #HillsМисияПриятелЗавинаги помага и на животни от български приюти за кучета и котки да намерят своите нови семейства

Hill’s Pet Nutrition, глобален лидер в премиум клас храна за домашни любимци, тази година обяви своята европейска кампания  #MissionForeverFriend, чиято цел е да подкрепи приюти за кучета и котки в Европа и Русия. Кампанията, чиято продължителност е 1 месец, призовава всички любители на животните да покажат подкрепата си за местните приюти и да дадат на животните в тях втория шанс, който заслужават.

Първата част на кампанията беше през април 2021 и включваше 17 държави, а през ноември към нея се включиха още 4 държави, сред които е и България.

Като част от програмата, Hill’s кани стопаните на домашни любимци в България да споделят снимки на своите космати приятели, използвайки хаштаг #HillsМисияПриятелЗавинаги в Instagram и Facebook. За всяка публикация Hill’s ще дари купа храна на местен приют, осигурявайки до 7000 хранения за кучета и котки.

В Hill’s вярваме, че всички домашни любимци заслужават най-добрата възможна грижа от човека и че правилното хранене има способността не само да трансформира живота физически, но и да подготви осиновяването на домашни любимци в приют“, каза Ален Семенери, вицепрезидент и генерален мениджър на Hill’s за EMEA. „Имаме дългогодишна история в подкрепа на приюти по целия свят и новата програма #HillsМисияПриятелЗавинаги прави по-лесно от всякога за всеки да се включи. Като просто публикувате снимка на Вашия домашен любимец и използвате хаштага, всеки може да покаже своята подкрепа – дори и да не е в състояние да осинови.“

Кампанията е част от глобалната такава на Hill’s – програмата Hill’s Food, Shelter & Love,
която досега е помогнала на повече от 11 милиона кучета и котки, които се намират в повече от 1000 приюта в целия свят. Присъединете се към нас и помогнете да намерят тяхното вечно семейство.

За Hill’s Pet Nutrition

Основана преди повече от 75 години с непоклатим ангажимент към храненето на домашни любимци, мисията на Hill’s е да помогне за обогатяване и удължаване на специалните взаимоотношения между хората и техните домашни любимци. Правилното хранене, съчетано с отдадеността на ветеринарните специалисти, може да промени живота на домашните любимци; а по-здравите и щастливи домашни любимци могат да променят живота на своите стопани.

Hill’s е посветена на пионерските изследвания и революционното хранене за кучета и котки въз основа на научно разбиране на техните специфични нужди. Терапевтичните храни за домашни любимци Hill’s Prescription Diet, усъвършенстваното хранене на Vet Essentials и ежедневните храните за кучета и котки Hill’s Science Plan се продават чрез ветеринарни лекари и специализирани зоомагазини по целия свят.

За повече информация относно Hill’s, нашите продукти и нашата хранителна философия, посетете ни на HillsPet.bg или ни последвайте във Facebook, с ключови думи „Hill’s Pet Nutrition“.