5500 купички Hill’s дарихме на 5 приюта в България, благодарение на кампанията #МисияПриятелЗавинаги.

Помощта е отражение на човечността! Подпомагането на приюти за бездомни животни е нещо повече. През месец април, заедно с нашите партньори – онлайн магазините и приюти в България, събрахме 5500 споделяния в социалните мрежи на хаштага #МисияПриятелЗавинаги. Дарението на висококачествена храна Hill’s беше разпределено между следните приюти в България:

●  Animal Hope Варна https://www.facebook.com/animal.hope.varna/
  Pet Sisters, София https://www.facebook.com/petsisters.bg/
  Фондация Лъки Хънт“ – https://luckyhunt.org
  Общинският приют за безстопанствени животни, Русе https://www.animalruse.com/
  Фондация Шаро – https://sharo.bg

Как избрахме нашите партньорски организации:

  1. Да имат специално изградено място/места за подслоняване на животните с добри условия – чистота, грижа, социализация.
  2. Да бъдат регистрирани като приюти.
  3. Активна политика за осиновявания с възможност за посещение на приюта, консултация с представител на организацията.
  4. Политика за ограмотяване на новите стопани относно отговорностите и грижите за новия домашен любимец.
  5. Активно популяризиране на дейността на приюта и осиновителската дейност– интернет сайт, фейсбук, медии, събития и др.

За съжаление не можем да помогнем на всички!

За тази кампания се спряхме на няколко приюта, към които да насочим събраните от кампанията дарения.

Ние правим това дългосрочно. Присъединете се към нас в подкрепа на домашните любимци в приюти през цялата година.

Нашата подкрепа не свършва до тук. В Hill’s вярваме, че всички домашни любимци заслужават цял живот любов – нашата програма „Храна, Подслон & Любов“ е помогнала на над 13 милиона домашни любимци в приюти и броят им нараства, за да намират те своите постоянни домове. В партньорство с приюти в Европа и по света, дарихме повече от 235 милиона евро в храна, за да помогнем на спасените кучета и котки да станат готови за осиновяване.

Hill’s Pet Nutrition, глобален лидер в премиум клас храна за домашни любимци, тази година обяви своята европейска кампания  #MissionForeverFriend, чиято цел е да подкрепи приюти за кучета и котки в Европа и Русия. Кампанията, чиято продължителност е 1 месец, призовава всички любители на животните да покажат подкрепата си за местните приюти и да дадат на животните в тях втория шанс, който заслужават.

Първата част на кампанията беше през април 2021 и включваше 17 държави, а през ноември към нея се включиха още 4 държави, сред които е и България.

Като част от програмата, Hill’s кани стопаните на домашни любимци в България да споделят снимки на своите космати приятели, използвайки хаштаг #МисияПриятелЗавинаги в Instagram и Facebook. За всяка публикация Hill’s ще дари купа храна на местен приют, осигурявайки до 5500 хранения за кучета и котки.

В Hill’s вярваме, че всички домашни любимци заслужават най-добрата възможна грижа от човека и че правилното хранене има способността не само да трансформира живота физически, но и да подготви осиновяването на домашни любимци в приют“, каза Ален Семенери, вицепрезидент и генерален мениджър на Hill’s за EMEA. „Имаме дългогодишна история в подкрепа на приюти по целия свят и новата програма #МисияПриятелЗавинаги прави по-лесно от всякога за всеки да се включи. Като просто публикувате снимка на Вашия домашен любимец и използвате хаштага, всеки може да покаже своята подкрепа – дори и да не е в състояние да осинови.“

Кампанията е част от глобалната такава на Hill’s – програмата Hill’s Food, Shelter & Love,
която досега е помогнала на повече от 13 милиона кучета и котки, които се намират в повече от 1000 приюта в целия свят. Присъединете се към нас и помогнете да намерят тяхното вечно семейство.

За Hill’s Pet Nutrition

Основана преди повече от 75 години с непоклатим ангажимент към храненето на домашни любимци, мисията на Hill’s е да помогне за обогатяване и удължаване на специалните взаимоотношения между хората и техните домашни любимци. Правилното хранене, съчетано с отдадеността на ветеринарните специалисти, може да промени живота на домашните любимци; а по-здравите и щастливи домашни любимци могат да променят живота на своите стопани.

Hill’s е посветена на пионерските изследвания и революционното хранене за кучета и котки въз основа на научно разбиране на техните специфични нужди. Терапевтичните храни за домашни любимци Hill’s Prescription Diet, усъвършенстваното хранене на Vet Essentials и ежедневните храните за кучета и котки Hill’s Science Plan се продават чрез ветеринарни лекари и специализирани зоомагазини по целия свят.

За повече информация относно Hill’s, нашите продукти и нашата хранителна философия, посетете ни на HillsPet.bg или ни последвайте във Facebook, с ключови думи „Hill’s Pet Bulgaria“.