С повишаването на температурата смяната на дрехите в гардероба ви е задължителна. По подобен начин нашите пухкави приятели се нуждаят от нови легла, по-леки, но също толкова удобни! Трудно ли е да изберете модел легло, дюшече или възглавница, най-подходящ за лятото?

Леглото за кучета е удобният, мек и универсален аксесоар, който просто не можете да си позволите да нямате у дома. Когато е студено, кучето ви се нуждае от топло убежище, още по-добре, ако е изработено от изкуствена кожа или кадифе. В топлите месеци е за предпочитане да му осигурите давате легло, което му помага да се охлади. Когато решите да купите легло, от решаващо значение е да оцените материалите, от които е изработено.

Защо да изберете високо технологична материя?

Високо технологичната материя, използвана за направата на леглата от серията Tech line на Ferplast, е най-добрият вариант за съчетаване на практичност и дизайн. Материалът е водоотблъскващ и устойчив на надраскване, изключително издръжлив на износване, дори когато е подложен на дълготрайна употреба. То създава удобство на кучето и го предпазва от жегите през лятото. Тези легла са много удобни, меки и лесни за почистване: избършете с гъба или изперете в пералнята при 30 ° C.

OSCAR. За тези, които обичат традицията няма по-удобно легло от класическото дюшече! Oscar е подплатено дюшече, с широк повдигнат борд. Предлага се в три различни размера и в различни цветове (като новите блестящо синьо и сиво) и в 3 различни размера.

  • OSCAR 80 – 80х60хh11 см
  • OSCAR 100 – 100х70хh12 см
  • OSCAR 120 – 120х80хh13,5 см

JOLLY. Кучетата, които обичат лекотата ще полудеят по Jolly. Той е идеален за транспортни чанти за кучета от гамата Ferplast Atlas Car или Atlas Vision, а също така е полезен като покривало за столче за кола или за защита на багажника на вашата кола. Jolly е и отличен аксесоар за дървени къщички за кучета като Baita, Domus, Canada, Dog Lodge и Koya, както и за пластмасовите кучешки къщи Dogvilla. Идеален и за кучешките къщи за употреба а закрито Dog Fort и Dog Home.

Предлага се в пет различни размера, от 57 до 108 см дължина, за кучета с всякакви размери в 2 цвята розово и сиво

JAZZY. Jazzy е малко легло за кучета, изработен от високо технологичната материя и в комплект с възглавница, подходящо за малки и средни породи домашни любимци. Възглавницата ще осигури максимален комфорт, докато формата с по-нисък вход е проектирана така, че да улесни домашния любимец да влиза и излиза от него.Предлага се в 3 различни размера и в ярки модерни цветове.

Ще намерите леглата от серията Tech line в зоомагазините.