За САМ БС

Ние вярваме, че всеки домашен любимец заслужава възможно най-добрата грижа от стопаните си и здравословни, качествени и безопасни продукти.

Повече от 20 години, целта на САМ БС ЕООД е да предлага на българския пазар висококачествени и иновативни продукти за грижа за домашните любимци и продуктивни животни, както и да помага за повишаване на културата за тяхното отглеждане и опазване на здравето им.

Предмет на дейност

САМ БС ЕООД е вносител и дистрибутор на продукти за домашни любимци и продуктивни животни, произвеждани от световноизвестни марки,  разпознаваеми със своето качество.

Ние дистрибутираме продуктите си изцяло в специализираната търговска мрежа – зоомагазини, ветеринарни клиники, ветеринарномедицински складове, където стопаните могат да получат адекватна препоръка и информация за продуктите и начина им на използване.

Партньори

Наши постоянни партньори са над 1000 ветеринарни клиники, зоомагазини, ветеринарномедицински складове на едро, развъдници на кучета и котки, конни бази и ферми за птици и свине  в цялата страна.

Постоянният ни стремеж е да предоставяме на нашите партньори качествено обслужване, сигурност и точност при доставките, ясни условия и пълна и точна информация относно продуктите, които предлагаме.

Професионален екип

Ето защо сме събрали професионален екип от висококвалифицирани специалисти, в това число и 9 ветеринарни лекари, които благодарение на постоянните вътрешни и външни обучения и обмяна на опит с колеги от други европейски страни са винаги в крак с новостите на пазара, както и с новите научни разработки в областта на грижата за животни.

Всеки стопанин на домашен любимец и всеки специалист в областта на  продуктивното животновъдство ще получи компетентни отговори на въпросите си свързани с продуктите, които предлагаме, както и консултация по отношение на здравето, храненето и отглеждането на животните.

Продукти