Храните Hill’s Vet Essentials, които Вашият ветеринарен лекар Ви е препоръчал безспорно са стъпка напред към най-добрия живот на Вашия домашен любимец и гаранция за неговото здраве и Вашето спокойствие!

Любимецът Ви вече е опитал храната в опаковката, която сте получили в клиниката и вярваме, че й се е зарадвал и харесал!

ИЗПРАТЕТЕ НИ ОТЗИВА СИ ЗА ХРАНАТА 

УЧАСТВАЙТЕ В ТОМБОЛАТА ЗА 1 МЕСЕЦ БЕЗПЛАТНО ХРАНЕНЕ 

Попълнете формата, за да участвате в томболата!

През декември  2020г. 10 късметлии ще спечелят

1 месец хранене за своя любимец

с подходящата за него Hill’s Vet Essentials.

Томболата ще бъде изтеглена на 18.12.2020г. сред всички попълнили формата за участие и оставили своя отзив за храната. Томболата ще бъде изтеглена чрез специален софтуер.

Печелившите ще бъдат лично известени на имейла, оставен от тях във формата за участие, а имената им ще бъдат обявени в тази страница.

За да получат наградата си печелившите е необходимо  да се свържат с нас в срок от 2 седмици като отговорят на имейла, с който са уведомени за наградата. В случай, е печелившия не се свърже с нас в указания двуседмичен срок той губи право на наградата си.

Наградата ще им бъде доставена в клиниката, от която са получили стартовия пакет в срок от 1 седмица след получаване на отговор на имейла изпратен от нас. 

Томболата е организирана от САМ БС ЕООД, официален дистрибутор на Hill’s за България. Ветеринарната клиника, която е предоставила стартовия пакет не носи отговорност за условията и участието в томболата, освен да предостави наградата на печелившия, в случай, че той е получил стартовият пакет от съответната клиника.

В томболата нямат право да участват служители на САМ БС ЕООД, членове на техните семейства, както и служители на ветеринарните клиники или членове на техните семейства.