Поздравления за Вашето ново кученце!

Първата година от живота на кученцето е много важна за неговото развитие. Вашите всеотдайни грижи играят основна роля! Три основни фактора влияят на здравето на малките кучета: генетика, среда на живот и хранене. От тях, храненето е единственият фактор, който можете да контролирате изцяло!

Всяка порода има различни хранителни нужди. Приготвянето на храната за Вашето кученце не е същото, като да приготвите храната за детето Ви или за самите Вас. Кучето има хранителни нужди, които са доста различни от тези на хората. Вижте повече…

Кученцата се нуждаят от точния баланс на хранителни вещества, за да бъдат здрави. Твърде много може да бъде точно толкова вредно, колкото и твърде малко.

Важно е да го храните с точно определеното количество храна и на подходящи интервали. То се нуждае от определено количество хранителни вещества, за да израсте здраво. Вижте повече…

Hill’s храна за подрастващи кученца

Hill’s Science Plan Puppy са специално формулирани храни за ежедневно хранене за нуждите на развитието на подрастващите кучета, така че те да получат най-добрия старт в живота и да се развият пълноценно.

Hill’s Science Plan Puppy съдържа DHA – Омега-3 мастна киселина, присъстваща в майчиното мляко и имаща основна роля за развитието на мозъка и изграждането на силен имунитет. 

  • Клинично доказани антиоксиданти, като витамини С и Е за силен имунитет.
  • Точен баланс от витамини и минерали за развитието на здрави кости и стави.
  • Омега 3 мастни киселини за развитие на мозъка и способността за учене.
  • Висококачествен протеин в оптимално количество за поддържане на идеалното тегло на Вашето кученце.
  • 50 хранители вещества, за постигане на оптимално здравословно състояние.
  • Високо качество и смилаемост, за  усвояване на повече хранителни вещества от храната.
  • Без изкуствени консерванти, овкусители и оцветители, за да се избегне всичко ненужно за кученцата.

Hill’s разработи две серии храни за ежедневно хранене на подрастващи кучета, които да отговорят в най-голяма степен на нуждите на всяко кученце.

Hill's Science Plan PuppyHill's Vet Essentials Puppy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100% гаранция за удовлетвореност

Ние сме толкова уверени, че кучетата и котките ще се наслаждават на всяка хапка, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете обратно закупената опаковка.

Къде да ги закупите?

Намерете най-близкия до Вас зоомагазин или ветеринарна клиника, където можете да намерите  Hill’s Puppy.