Скъпи приятели,

На 25 – 26 ноември 2017 г. с удоволствие Ви каним на 51 и 52 международни изложби на котки, които по традиция ще се проведат в Национален музей „Земята и хората“ в гр. София, бул. „Черни връх“ № 4.

Очакваме ви в двата дни в часовете от 10:00ч. до 17:00ч.

Подготвили сме ви томбола, а 10 от участниците в нея ще спечелят едномесечно хранене с Hill’s за своята котка.

А в събота, в часовете между 11:00ч. и 15:00ч. имаме и специална изненада за вас: СНИМКА С КАУЗА!

Елате на фото-будката на Hill’s – част от благотворителната ни кампания Hill’s Храна, Подслон, Любов. Направете си забавна снимка, а за всяка снимка ние ще дарим 2 дни хранене за котки в партньорските ни центрове за бездомни котки и кучета!

Първите 100 човека, които се снимат ще получат отпечатана снимка за спомен!

Всички снимки ще бъдат публикувани в специално създаден албум във нашата фейсбук страница! Споделете своята снимка с приятелите си и десетте най-харесвани снимки ще спечелят награди от Hill’s!

По време на изложбата ще можете да видите, както чистопородни котки, така и домашни котки, които ще се се състезават в конкурси за ,,Най- красива котка“ на изложбите в два поредни дни.

Най- малките участници са на възраст 4 месеца.Те се състезават в конкурси за най- красиво коте, в различните категории, определени от техните породи.

Котките са разделени освен по породи и по възраст.Най- възрастната котка ще получи наградата ,,Ветеран“ на изложбата.
Котките се оценяват по стандартите за породи, определени от Европейската Федерация по Фелинология (FIFe),чийто член е НФФе. Всеки стандарт за порода е приет и одобрен от Комисия на ФИФе.

Котките ще бъдат съдийствани от 4-ма Международни съдии на ФИФе:

  • г-жа Стефи Брюн, Нидерлания – всички категории
  • г-жа Нурит Пал, Израел – всички категории
  • г-н Кристоф Ван Рой, Белгия – В, 2, 3 и С категории
  • г-н Юри Ванруселт, Белгия – 3 и 4 категории

С получените сертификати по време на изложбите и тяхното натрупване, котките преминават от клас в клас – започвайки от клас Открит, Шампион, Интер Шампион, Гранд Интер Шампион, Европейски Шампион.

Генерален спонсор на мероприятието са висококачествените храни за кучета и котки Hill’s и лидерът в аксесоарите за домашни любимци Ferplast.

Очакваме ви!