61 и 62 МЕЖДУНАРОДНИ ИЗЛОЖБИ НА НФФе в The Mall- Цариградско шосе, София, ниво -2

Скъпи приятели на котките, скъпи колеги, скъпи котки :),

На 15-16.02.2020 г. в часовете от 10-17 ч., в The Mall ще се проведат две поредни Международни изложби на котки, организирани от НФФе.
На събитието ще можете да се насладите на компанията на различни чистопородни котки, както и на домашни котки, които ще се състезават в конкурси за „Най-красива котка“ на изложбите в два поредни дни.

Входът към изложбата е свободен за посетители.

Всеки регистрирал се за нашия електронен бюлетин, ще участва в томбола за безплатно, едномесечно хранене с Hill’s за своята котка.

Най-малките участници са на възраст 4 месеца. Те се състезават в конкурси за най-красиво коте, в различните категории, определени от техните породи.

Тази година в събота за първи път ще се проведе конкурс ,,Той и Тя” за най – красива двойка мъжка и женска котки, представени от един развъдчик. Котките ще бъдат оценявани на място от един от съдиите, според тяхната красота. На победителите ще бъдат раздадени награди от нашите спонсори.

В събота ще бъдат раздадени дипломите на участниците в Конкурса ,,Котка на Годината -2019“.

Световният шампион – WW’19 NW SC BG* Foxyland Benjamin Gold, DSM.отново ще бъде на изложбата и неговата красива муцунка закачливо ще се усмихва от плаката. Елате да го видите лично, на живо той е още по- красив!

НФФе ще подари в неделя на един от изложителите огромен смарт телевизор.

Котките ще бъдат съдийствани от 4-ма Международни съдии на ФИФе, сред които за първи път е Балканско, мъжко трио от Румъния, Гърция и България:

г-жа Стефи Брюн, Нидерландия – всички категории
г-н Адриан Драгота, Румъния – 3 и 4 категория
г-н Джордж Доргиакис, Гърция – 1 и 2 категория
г-н Христо Симеонов, България – 1, 2 и 3 категория
Студент-съдия:
г-жа Виолета Бус, Полша – категория 2

След като котките бъдат оценени според стандартите на породите, най-красивите биват номинирани за Бест Ин Шоу. В края на всеки ден от изложбата всички номинирани котки биват показани на общото съдийско жури на церемонията Бест Ин Шоу и най-красивата от тях става победител на изложбата за деня. Победителите ще получат награди от спонсорите.