Поздравления за Вашето ново коте!

Първата година от живота на котето е много важна за неговото развитие. Вашите всеотдайни грижи играят основна роля! Три основни фактора влияят на здравето на малките котета: генетика, среда на живот и хранене. От тях, храненето е единственият фактор, който можете да контролирате изцяло!

Когато доведете котенцето в дома си, е добре да вземете от храната, с която е било хранено до сега. Важно е да знаете, че не всички храни за подрастващи котки са еднакви. Някои осигуряват по-добър баланс и по-високо качество на съставките от други, така че бихте могли постепенно да смените храната му с тази, която ветеринарният лекар е препоръчал. Вижте повече…

Котенцата се нуждаят от точния баланс на хранителни вещества, за да бъдат здрави. Твърде много може да бъде точно толкова вредно, колкото и твърде малко.

Осигурете храна, която действа съобразно уникалната биология на Вашето коте, за да спомогнете за неговото оптимално развитие и за да избегнете проблеми. Търсете лесно смилаеми съставки с висококачествени протеини и специално балансирани минерали, плюс незаменими аминокиселини и ефективни антиоксиданти. Повече за хранителните нужди на котенцата вижте тук…

 

Hill’s храна за подрастващи котенца

Hill’s Science Plan Kitten са специално формулирани храни за ежедневно хранене за нуждите на развитието на подрастващите котки, така че те да получат най-добрия старт в живота и да се развият пълноценно.

Hill’s Science Plan Kitten съдържа DHA – Омега-3 мастна киселина, присъстваща в майчиното мляко и имаща основна роля за развитието на мозъка и изграждането на силен имунитет. 

  • Клинично доказани антиоксиданти, като витамини С и Е за силен имунитет.
  • Точен баланс от витамини и минерали за развитието на здрави кости и стави.
  • Омега 3 мастни киселини за развитие на мозъка и сподобността за учене.
  • Високо съдържание на таурин – за здравословно развитие на сърцето и очите.
  • 50 хранители вещества, за постигане на оптимално здравословно състояние.
  • Високо качество и смилаемост, за  усвояване на повече хранителни вещества от храната.

Hill’s разработи две серии храни за ежедневно хранене на подрастващи котенца, които да отговорят в най-голяма степен на нуждите на всяко коте.

Hill's Science Plan KittenHill's Vet Essentials Kitten

 

 

100% гаранция за удовлетвореност

Ние сме толкова уверени, че кучетата и котките ще се наслаждават на всяка хапка, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете обратно закупената опаковка.

Къде да ги закупите?

Намерете най-близкия до Вас зоомагазин или ветеринарна клиника, където можете да намерите  Hill’s Kitten.